CASACLICK

Ons Doel:

Kwaliteit gaat voor alles

Onze Visie

Woningfotografie is vaak het startpunt van de verkoop of verhuur van een woning. Het vinden van een woning of bedrijfsruimte verloopt veelal via het struinen op de bekende websites zoals Funda.nl.

Net als het bladeren naar de mooiste vakantiebestemming, zo werkt volgens ons ook het zoeken naar de ideale woning of het ideale bedrijf: De foto’s brengen een onderwerp pas helemaal tot de verbeelding. En als dat eenmaal gelukt is, dan gaat de rest vaak vanzelf.

We fotograferen vastgoed op de best mogelijke manier. Dus niet zoals de gemiddelde makelaar of huiseigenaar.

 • We gebruiken geen onnatuurlijke belichting zoals flitslicht. Buiten het feit dat flitslicht zorgt voor een onrealistische en dus oneerlijke belichting in een ruimte, wordt dit harde en ‘koude’ flitslicht veelal lelijk bevonden. Het beïnvloedt daardoor onbewust de mening van een potentiële koper of huurder op een negatieve manier.
 • We gebruiken professionele apparatuur om de woning of het bedrijf te fotograferen. Dus niet met een telefoon zoals veel makelaars en verhuurders dat doen. Alle details moeten zichtbaar zijn en de ruimte moet vanuit de beste hoek vastgelegd worden.
 • We gebruiken de nieuwste software om alle foto’s hetzelfde contrast te geven als het menselijk zicht. Waar onze ogen weinig moeite hebben met extreme contrasten, zoals het zien van een binnenruimte met op de achtergrond een raam waarop de felle zon staat, daar hebben zelfs de duurste camera’s moeite mee. Door middel van HDR-technologie kunnen we de beleving van de foto’s realistischer maken dan voorheen.

Onze Werkwijze

Hieronder vind u een uitleg over onze werkwijze en wat u als klant mag verwachten van CasaClick.

 • Kosten. Kijk op de prijzen pagina wat de mogelijkheden zijn. Klik in 4 stappen jouw gewenste pakket bij elkaar en je ziet direct de totaalkosten.
 • Contact. Stuur ons een vraag, opmerking of aanvraag via het contactformulier. Op het contactformulier kunt u tevens aangeven van welke diensten u graag gebruik wenst te maken. Wij reageren vrijwel altijd binnen 24u op uw bericht.
 • Plannen. Wij nemen contact met u op (via email of telefoon) om een geschikte datum te prikken voor het maken van de foto’s etc.
 • Fotograferen. Op de dag van de afspraak komen wij uw locatie fotograferen, inmeten, etc. Standaard fotograferen we elke kamer van muur tot muur indien mogelijk. Op die manier kan de kijker zich makkelijker oriënteren en beter inleven. Het inmeten van de woning doen we met een lasermeetapparaat voor de grootste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.
 • Nabewerking. Na het maken van de eindselectie worden alle foto’s nabewerkt. Lichte en donkere delen van elke foto worden op elkaar afgestemd zodat de foto de realiteit (het zicht via het menselijk oog) benaderd. Ook herstellen we digitaal evt. oneffenheden die u wellicht nog van plan was naderhand weg te werken, zoals gaatjes, beschadigingen, etc.
 • Plattegronden. Deze maken we zo algemeen mogelijk zodat de potentiële koper zich zal focussen op afmetingen en ruimte en zich niet laat afleiden door indeling, kleurgebruik of stijl. We tekenen wel altijd de broodnodige items zoals de plek van de CV, wasmachine, keuken, meterkast, etc. Plattegronden worden standaard geleverd in het voor Funda geschikte formaat. Maten zijn tot op de millimeter nauwkeurig, maar door het ontbreken van een NEN-certificaat zetten we er altijd bij dat het indicatief is, zoals gebruikelijk. Die tekst vind je dan ook standaard onderaan alle geleverde plattegronden, zodat er geen rechten aan ontleend kunnen worden.
 • Betaling. Zodra alles klaar voor gebruik is, sturen we per email de factuur en een betalingslink voor het gemak. Na het voldoen van de betaling sturen we alle bestanden via een downloadlink.
 • Feedback. Klopt er iets niet? Zeg het ons en wij herstellen het direct. Klopt alles? Succes met de verkoop!