Woningfotografie Almere

Woningfotografie Almere. Ditmaal een fraai appartement in het nieuwe gebied genaamd Duin in Almere. De eigenaren van de woning besloten de woning te verkopen en schakelden CasaClick in voor de fotografie en het inmeten.

Naast woningfoto’s is er ook een plattegrond van de woning gemaakt voor een goed overzicht op Funda.

_

WONINGFOTOGRAFIE ALMERE

Bekijk hieronder een kleine selectie van deze fotoreportage.
KLIK OP EEN FOTO OM IN HOGE RESOLUTIE TE BLADEREN

ALGEMENE INFO OVER CASACLICK

CasaClick maakt kwaliteitsfoto’s van woningen en bedrijfspanden. Dat is onze visie.

De potentiële koper

Woningfotografie is bepalend in de zoektocht naar een andere woning. Foto’s beïnvloeden de potentiële koper. En daar gaat het bij ons dus om. We leggen het graag uit aan de hand van dit praktijkvoorbeeld:

De potentiële koper is op zoek is naar een nieuwe woning en doet dit op het bekende platform Funda. Er wordt in eerste instantie grofweg gezocht en gefilterd op locatie en specificaties van een woning. Er verschijnt vervolgens een zoekresultaat, in de vorm van woningfoto’s met begeleidende verkooptekst. Omdat de gebruiker door de ingestelde filters weet dat alle zoekresultaten binnen de wensen vallen, begint het scrollen en zoeken naar een specifieke woning, aan de hand van de foto’s. Op dat moment wegen de belangen van goede foto’s dus zwaar, want wie klikt er nu op een grauwe, nietszeggende, onduidelijke foto zonder sfeer?…

De beeldhoek

Standaard maken we interieurfoto’s met een groothoeklens. Daarover bestaan veel onjuiste beweringen. We leggen graag uit waarom we een groothoeklens gebruiken. Dit doen we omdat dit de normale beleving van de mens het meest benaderd. Een mens heeft namelijk 140 graden zicht (horizontaal gezien). De groothoeklens die wij gebruiken gaat tot 120 à 140 graden. Een “normale” lens zit daarentegen tussen 65 en 100 graden. Een normale lens geeft dus minder weer van een ruimte, dan je met het eigen oog zou zien. De groothoeklens komt daarentegen dus wél dicht bij de werkelijke beleving.

Meten is weten

We meten met een zeer betrouwbare laser. Tot op een tiende van een millimeter kunnen we meten. De marge op een afstand van 80 meter is slechts 1mm, afhankelijk van het soort oppervlakte. Met andere woorden, we kunnen bijzonder accuraat meten. De bekende NEN-normen zijn voor ons leidraad bij het meten. De plattegrond is dan ook altijd professioneel nauwkeurig, zelfs al zijn al onze plattegronden voorzien van een disclaimer.

Levering

CasaClick levert standaard alle vastgoedfoto’s in een zogenaamde Funda-geoptimaliseerd-resolutie, netjes nabewerkt, helder en scherp. Je kiest altijd zelf de hoeveelheid aan foto’s en de soort fotografie (ruimtelijk of sfeer of een mix). We fotograferen standaard alle gebruikelijke ruimten binnen en buiten. Optioneel kies je voor hoogtefoto’s, video, 360-graden foto’s, en plattegronden. Levering van het materiaal is standaard binnen 5 dagen. Levering binnen 2 dagen of zelfs binnen 24u is ook mogelijk.

vastgoedfotografie