Woningfoto’sFlevoland

Woningfoto’s Flevoland. Een mooi ingerichte woning in de fraaie wijk Beukenhof te Lelystad. De eigenaren van de woning besloten de woning te verkopen en schakelden CasaClick in voor de fotografie en het inmeten.

Naast woningfoto’s is er ook een plattegrond van de woning gemaakt voor een goed overzicht op Funda.

_

WONINGFOTO’S FLEVOLAND

Bekijk hieronder een kleine selectie van deze fotoreportage.
KLIK OP EEN FOTO OM IN HOGE RESOLUTIE TE BLADEREN

U bevindt zich hier:Home/Portfolio/Woningfoto’s Flevoland
TERUG NAAR PORTFOLIO

ALGEMENE INFO OVER CASACLICK

CasaClick is in het leven geroepen door de toenemende vraag naar kwaliteitsfoto’s van woningen en bedrijfspanden. Woningfotografie is een erg belangrijk onderdeel in de wereld van vastgoed, met name tijdens de zoektocht van de potentiële koper. De onderbouwing van deze stelling is vrij simpel. We leggen het graag uit aan de hand van dit praktijkvoorbeeld: Een potentiële koper die op zoek is naar een nieuwe woning, doet dit bijv. op het bekende platform Funda. Er wordt in eerste instantie grofweg gezocht en gefilterd op locatie en specificaties van de toekomstige woning. Er verschijnt vervolgens een zoekresultaat in de vorm van woningfoto’s met begeleidende verkooptekst. Omdat de gebruiker door de ingestelde filters weet dat alle zoekresultaten binnen de wensen vallen, begint het scrollen en zoeken naar een specifieke woning, aan de hand van de foto’s. Op dat moment wegen de belangen van goede foto’s dus zwaar, want wie klikt er nu op een grauwe, nietszeggende, onduidelijke foto zonder sfeer?…

Standaard maken we interieurfoto’s met een groothoeklens. Waarom fotograferen we huizen en bedrijfspanden eigenlijk met een groothoeklens? Dit doen we omdat dit de normale beleving het meest benaderd. Helaas denken sommige leken nog dat fotograferen met een groothoeklens oneerlijk is, maar niets is minder waar. De uitleg hierover is ietwat technisch maar helder: Het zicht van een mens heeft een beeldhoek van ca. 140 graden. Als we in een gemiddelde ruimte staan, dan zien we dus (bijna) alles van muur tot muur. Een standaard lens heeft een beeldhoek van slechts 63 tot 84 graden. Je ziet op zo’n foto dus veel minder van een ruimte, dan je met eigen ogen zou zien. Een groothoeklens moet echter veel meer beeld weergeven op dezelfde afmeting foto, en dat zorgt soms voor wat vertekening, vooral aan de rand van de foto. Dat is dus niet ‘onrealistisch’ maar heel normaal.

CasaClick levert standaard alle vastgoedfoto’s in een hoge resolutie, netjes nabewerkt, helder en scherp. Ook ontvang je de foto’s in een kant-en-klaar formaat, bedoeld voor bijv. Funda. Je kiest altijd zelf de hoeveelheid aan foto’s en de soorten fotografie. We fotograferen standaard alle ruimten binnen en buiten. Optioneel kies je voor hoogtefoto’s, video, 360-graden foto’s, en plattegronden. Levering van het materiaal is standaard binnen 5 dagen maar binnen 24u is ook mogelijk.